FIEC
КСБ
За нас
Органи на управление
Регистър
Секции
Членство
Международна дейност
Проекти
Контакт с нас
Инфо център
Обществени поръчки
Мониторинг
Общ. поръчки - Германия
Нормативна база
Класации
Тристранно сътрудничество
Полезни връзки
Видео рубрика на КСБ
СОЛВИТ
Търсене
Хюман Пауър - Агенция за временна заетост осигурява работа на хора с различна квалификация в България и в Европейския съюз. PDF Печат Е-мейл

АГЕНЦИЯ ЗА ВРЕМЕННА ЗАЕТОСТ

        Хюман Пауър - Агенция за временна заетост осигурява работа на хора с различна квалификация в България и в Европейския съюз.
Хюман Пауър предоставя необходимия персонал за своите клиенти на временна и почасова заетост.
        Ние сме първата българска компания, която предоставя нов тип услуги за България в областта на човешките ресурси. Хюман Пауър осигурява за Вашият бизнес качествени и професионални кандидати, които гарантират Вашия успех и печалба. Голямата база данни, с която разполагаме в страната и чужбина, ни дава възможност да Ви предложим най-подходящото решение в областта на човешките ресурси. Дали имате нужда от хора за временна работа или от такива, който да назначите на постоянен трудов договор, ние, с нашите възможности  Ви предоставяме достатъчно квалифицирани работници и служители, от които Вие да изберете. Подбираме най-подходящите за Вас  и така се грижим за успеха и развитието на Вашия бизнес.  Работата с широк спектър от фирми и огромен брой клиентски запитвания ни дава възможност да предложим различни възможности на работодателите да наемат необходимият им трудов ресурс, а хората, които търсят работа да разширят професионалния си опит и квалификация и да усъвършенстват съчетанието между заетост и доходи. Целта ни е да предложим най-доброто за Вас и Вашия бизнес.
        Ние сме единствената българска фирма в областта на човешките ресурси, която освен от България,  предоставя трудов ресурс и от Република  Молдова. Нашият офис в град Кишинев, набира различни специалисти и работници, необходими на трудовия пазар в България и Европейския съюз.
        С нашия опит в областта на човешките ресурси, ние спестяваме Вашето време и пари и Ви предлагаме успешният служител, който да отговори на Вашите специфични нужди.
Хюман Пауър - Агенция за временна заетост  Ви предлага съвременни решения, с които Ви помагаме  да приемете предизвикателствата на променящата се работна среда.

Вие можете да се запознаете с нашата дейност на нашият сайт www.humanpower.bg,

Свържете се с нас !

„Хюман Пауър”АД                 
Централно управление                          Приемна:
Гр.София                                                 Бул. „Дондуков”№ 32
Пощенски код: 120                                 Тел. +359 2 813 0000
Ул. „Индустриална „ 11                          e-mai: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

 
< Предишна   Следваща >
РЕКЛАМА
Vivacom
ДСК
stroimedia.bg

Услуги
Атестати
Квалификация
Презентации на фирми
Календар
Информация за членове
Решения на У.О. на КСБ
Анализи и прогнози
Информация от FIEC
Енергийна ефективност
Инфо бюлетин на FIEC
www.citybuild.bg