Покана за участие в бизнес делегация, съпровождаща Президента Радев в Ливанска Република и Държавата Катар, 09 – 11 април 2019 г.

                          

             Покана от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) относно предстоящо официално посещение на Президент на Република България г-н Румен Радев в Ливанска Република и Държавата Катар в периода 09-11 април 2019 г. В рамките на визитите той ще бъде придружен от представители на българските бизнес и делови среди, като е договорено между държавите провеждане на бизнес форуми с двустранни срещи и в двете страни.

            Във връзка с гореизложеното ИАНМСП сформира бизнес делегация с представители на бизнеса от сектори от взаимен интерес, а именно:

  • Хранително - вкусова промишленост - производители на: бели и червени меса (без свинско), в т.ч. пилешко месо; яйца и млечни продукти; БИО продукти; бързо-оборотни стоки (бисквити, кексчета, вафли, кроасани, чипс, брускети и др.); замразени зеленчуци и натурални сокове;
  • Земеделие и селско стопанство - производители на фуражи; гранулирани животински храни;
  • Фармацевтична и козметична промишленост - производители на: ветеринарни лекарства; БИО козметика; медицинско оборудване, медицински услуги и др.
  • И КТ технологии: финтех; киберсигурност; фалшиви новини; интегрирани системи за управление; софтуери за оптимизация на логистични процеси; иновации; R&D и др.
  • Строителство: отводнителни системи и канализация; озеленяване; осветителни тела; оборудване; мебели; санитарни изделия; облицовъчни материали, настилки и др.
  • Недвижими имоти: мащабни комплекси от закрит тип, ваканционни селища и др.
  • Туризъм: големи туроператорски компании с фокус Spa & Wellness, здравен туризъм и др.

          При интерес за участие от Ваша страна, молим да ни изпратите попълнена приложената форма, както и сканирани задгранични паспорти на участниците не по-късно от 12:00 ч. на 28.03.2019 г. (четвъртък) на e-mail адрес: elitsapesheva@ceibg.bg, за да ги предоставим на ИАНМСП в срок.

         Допълнителна информация може да получите от г-жа Боряна Минчева, тел.: 02/940-7974 и г-жа Кристин Житарска, тел.:  02/940-7986, дирекция „Интернационализация на малките и средните предприятия" в ИАНМСП.

          Организацията по пътуването на бизнес делегацията, включително съдействие при настаняване, издаване на визи, вътрешни трансфери и участие в бизнес форумите с двустранни срещи в Ливан и Катар се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на Министерство на икономиката, Администрацията на Президента, Българските ръководители на СТИВ и посолства в Бейрут и Доха, както и партньорските на ИАНМСП организации в двете страни.

          Пътуването ще се осъществи с чартърен полет на Авиоотряд 28, като всички разходи, свързани с хотелското настаняване, вътрешен транспорт, застраховка, виза и дневни на командированите лица са за сметка на участниците. На регистрираните допълнително ще бъде изпратена информация с финансовите параметри и подробна програма на посещението.

 

                                                Приложение: Регистрационна форма

 

От понеделник, 01.04.2019 г., Агенцията по заетостта стартира ...

 

BUSINESSEUROPE ПУБЛИКУВА РЕДОВНИЯ СИ ДОКЛАД „БАРОМЕТЪР ЗА ...