КСБ връчи строителните „Оскари” за 2015

в-к Строител

Камарата на строителите в България (КСБ) връчи отличията на най-добрите компании в сектора. Това стана на традиционния Бал по повод Деня на строителя – 26 октомври, в „София хотел Балкан“. Домакини на събитието бяха Лиляна Павлова – министър на регионалното развитие и благоустройството, и председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Светослав Глосов.
Сред официалните гости бе кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, Ивелина Василева – министър на околната среда и водите, Ивайло Московски – министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, председателите на парламентарните комисии по околната среда и водите Станислав Иванов, по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление Найден Зеленогорски, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров, инж. Стоян Братоев – изп. директор на „Метрополитен“ ЕАД, зам.-кметовете на София д-р Тодор Чобанов и Евгени Крусев, Евгений Иванов, изп. директор на КРИБ, експерти от държавни ведомства и др. Събитието събра и близо 300 представители на водещи строителни фирми.

 

Годишна класация за 2015 г. на Камарата на строителите в България за строители, вписани в Централния професионален регистър на строителя

 

50-те най-големи строители, вписани в ЦПРС, по нетни приходи от продажби за 2015 г.

 

На 15-ти ноември за 19-та поредна година България ще отбележи ...

Дирекция "УССД" - МВР провежда пазарно проучване за възлагане на ...

Форум „Водна инфраструктура“ организиран от Австрийското посолство в ...

От името на фирма Енерконтрол и Унистав – Словакия бихме желали да ...

На вниманието на фирми и предприемачи, създали иновативни технологии ...